FOTO: Met dit uitshirt gaat Oranje spelen op het WK!

ornaje-shirtDe KNVB heeft vanmorgen het uitshirt gepresenteerd waarmee Oranje gaat spelen tijdens het WK in Brazilie. Het shirt vertoond veel gelijkenissen met het thuisshirt, maar is blauw van kleur.

Het ontwerp staat ook in het teken van het 125-jarig bestaan van de KNVB. Daarom prijkt ook de retroleeuw op de borst. “De KNVB viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan. Een mijlpaal die we op 8 december van dit jaar officieel bereiken”, zegt Bert van Oostveen, de directeur betaald voetbal. “Ter ere van dit memorabele gegeven hebben we een speciaal embleem laten ontwerpen dat past bij het erfgoed, maar ook bij de huidige kernwaarden van Oranje.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer