PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Standard ziet Zakaria Bakkali graag terugkeren’

Standard Luik ziet Zakaria Bakkali graag terugkeren op het oude nest. Zij beseffen we dat dit schier onmogelijk lijkt. “Natuurlijk zijn we geïnteresseerd. Iedereen kent echter zijn situatie bij PSV, waar hij nog onder contract ligt. Een deal is bijna onmogelijk, legt Standard-directeur Jean-François De Sart uit in Sudpresse.

“Zakaria Bakkali is een goede speler”, trapt Standard-directeur Jean-François De Sart af in Sudpresse. “Iedereen kent zijn kwaliteiten en Standard al zeker omdat hij bij ons in de jeugd speelde.” Bakkali speelde tot 2008 in Luik, waar hij werd weggeplukt door PSV. Daar is zijn toekomst nu onzeker.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.