PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal houdt situatie met Zakaria Bakkali goed in de gaten’

Arsenal houdt de contractsituatie van Zakaria Bakkali nauwlettend in de gaten. De aanvaller zou niet tevreden zijn met de geringe speeltijd die hij momenteel krijgt. Volgens Football Direct News, zou hij een vertrekwens hebben.

De achttienjarige aanvaller maakte vooral aan het begin van het seizoen indruk in het shirt van PSV. Zo maakte hij onder meer een hattrick tegen NEC en verdiende hij een oproep voor het nationale elftal van België. Na diverse blessures zit Bakkali echter vaker op de bank en dat zou hem ongelukkig maken. Arsenal zou op de hoogte zijn van de situatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.