‘Rubin Kazan ziet af van Matavz en gaat voor Yilmaz’

Rubin Kazan ziet af van PSV-spits Tim Matavz. Het richt haar pijlen nu op Galatasaray-spits Burak Yilmaz. Dit weten Russische media te melden.

De clubleiding van Rubin Kazan zou momenteel in Turkije verblijven waar het met Galatasaray onderhandelt over de transfer van de Turkse aanvaller. De Russen zouden een bedrag van acht miljoen euro over hebben voor Yilmaz, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Galatasaray. Yilmaz, dit seizoen goed voor elf competitiedoelpunten namens Galatasaray, zou in Rusland een bedrag van minimaal drie miljoen euro per jaar kunnen verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.