‘Tim Matavz mag medisch gekeurd worden door Rubin Kazan’

Tim Matavz mag medisch gekeurd worden door Rubin Kazan. Hier heeft PSV inmiddels toestemming voor gegeven. Beide clubs zijn het eens geworden over de transferom voor de Sloveen. Nu is het wachten op een bankgarantie van Russische kant.

Volgens het Eindhovens Dagblad wordt Matavz op korte termijn door Rubin Kazan in Duitsland medisch gekeurd. Vervolgens zal niets meer de 7,8 miljoen kostende transfer van Matavz van PSV naar Rubin Kazan in de weg kunnen staan. Rubin Kazan heeft niets te maken met de gesloten transfermarkt. De Russische transfermarkt sluit pas op 24 februari.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.