PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danny Koevermans per direct naar FC Utrecht

Danny Koevermans tekent een contract bij FC Utrecht. De speler was clubloos na zijn vertrek uit Canada. Hij tekent tot het eind van het seizoen.

“Met zijn kracht, ervaring en scorend vermogen kan Danny iets toevoegen aan FC Utrecht”, meent Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Een type spits als hij, hebben wij op dit moment niet in onze ploeg. Op het moment dat er voorin iets geforceerd moet worden, kan Danny van grote waarde zijn. Hij heeft bewezen overal en altijd doelpunten te maken. We hopen dat hij dit ook bij FC Utrecht gaat doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.