PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vitesse versterkt zich met Zakaria Labyad

Vitesse heeft zich versterkt met Zakaria Labyad. De vleugelflitser wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Sporting Portugal.

In de zomer van 2012 stapte Labyad nog transfervrij van PSV over naar Sporting Lissabon. Zijn verblijf in Portugal werd geen succes. Dit seizoen kwam hij zelfs helemaal niet in actie. Onbekend is nu hoe Vitesse de middenvelder voor anderhalf jaar heeft weten te huren. Het vermoeden is dat er een akkoord is bereikt met de investeringsmaatschappij die een gedeelte van de transferrechten van Labyad bezit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.