Barca-trainer Martino onder de indruk van Ibrahim Afellay

In eerste instantie leek Ibrahim Afellay in de winterstop door FC Barcelona verhuurd te worden, maar inmiddels lijken de speelkansen voor de oud-PSV’er groter geworden. Trainer Gerardo Martino heeft in de Spaanse media laten doorschemeren dat hij onder de indruk is van de kwaliteiten van de Oranje-international.

“Hij is een echte kwaliteitsspeler. Ik reken volledig op hem voor de rest van het seizoen”, zo vertelde Martino in aanloop naar het competitieduel met Elche. Het ziet er dus naar uit dat Afellay in de tweede seizoenshelft op speelminuten kan rekenen, terwijl een aantal maanden geleden een vertrek de beste optie leek.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer