Arjen Robben: ‘Het klopt dat ik een halve Duitser ben’

Als het aan Arjen Robben ligt verlengd hij zijn verbintenis bij Bayern München. De Oranje-international kampt momenteel met een blessure aan zijn knie, maar hij kent een geweldige seizoensstart bij de Duitse club. Robben voetbalt al enige tijd in het shirt van Bayern, en heeft het prima naar zijn in.

‘Dit is mijn 5e seizoen al, ik ben een halve Duitser aan het worden. Ik voel me hier echt op mijn plaats, maar op dit moment is er nog niet eens een gesprek geweest. Mij persoonlijk is wel gezegd dat er over de toekomst gepraat gaan worden en dat het helemaal goed gaat komen Daar ga ik ook vanuit. Mijn intentie is om te blijven. Ik zou niet weten waarom ik hier weg zou moeten’, aldus Robben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.