‘Liverpool wil Toivenen huren van PSV, daarna transfervrij vastleggen’

Ola Toivonen staat al langer op verlanglijstjes van Engelse club, tot een transfer kwam het echter nog niet. De aanvallend ingestelde middenvelder is nog altijd in het bezit van een aflopend contract bij PSV, Liverpool ziet daar nu kansen. De Engelse club wil Toivonen een half jaar huren, daarna kan hij transfervrij een contract tekenen op Anfield.

PSV heeft nog altijd goede hoop het aflopende contract van Toivonen te verlengen, met de intentie daarbij om hem in januari of komende zomer te verkopen. Op die manier ontvangt het toch nog wat geld voor hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.