Ibrahim Afellay na vier maanden weer op trainingsveld van Barcelona

Ibrahim Afellay heeft een nieuwe stap gezet in zijn herstel van een chronische spierblessure. De middenvelder van FC Barcelona heeft donderdag de veldtraining bij FC Barcelona hervat.

Novum meldt dat Afellay donderdag voor het eerst sinds een operatie aan zijn rechterbeen, vier maanden geleden, weer op het trainingsveld van Barça te zien was. Het is nog niet duidelijk wanneer Afellay wedstrijdfit verklaard zal worden, meldt FC Barcelona op de officiële website. De spierblessure van Afellay was niet de eerste fysieke tegenslag die de Oranje-international te verwerken kreeg sinds zijn overstap naar Barça in 2011.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer