‘KNVB wil Mike Havenaar voor vier duels schorsen’

De KNVB wil Mike Havenaar fors straffen voor de overtreding die de speler van Vitesse maakte op Stijn Schaars. De Japanse spits heeft van de aanklager van de voetbalbond een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden ontvangen. Havenaar kan hiertegen in beroep.

Scheidsrechter Bas Nijhuis ontging de overtreding tijdens PSV – Vitesse (2-6). Na het zien van de beelden gaf de leidsman al aan dat een rode kaart op zijn plaats was geweest. Havenaar maakte een harde overtreding op Stijn Schaars. De middenvelder van PSV moest geblesseerd naar de kant en na een MRI-scan bleek dat hij een haarscheurtje heeft aan de onderzijde van zijn rechterkuitbeen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer