‘PSV neemt contact op met Gladbach over Luuk de Jong’

PSV hengelt naar de diensten van Luuk de Jong, die weinig aan spelen toekomt bij Borussia Mönchengladbach. De Eindhovenaren hebben bij Louis Laros, de zaakwaarnemer van de 23-jarige aanvaller, geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de spits, zo meldt Voetbal International. Opmerkelijk, aangezien de zaakwaarnemer in kwestie het ontkent.

Naar verluidt heeft PSV de prioriteit om komende winter een aanvallende middenvelder in te lijven, vanwege de diverse blessures en de perikelen rondom Ola Toivonen, maar de Eindhovenaren denken dat een nieuwe spits ze ook niet zou misstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.