PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om Nigeriaans supertalent’

Ajax is zich aan het richten op het halen van het grote Nigeriaanse talent Musa Yahaya, zo meldt het Nigeriaanse All Nigeria. Het pas 15-jarige supertalent wordt ook wel de ‘Nigeriaanse Messi’ genoemd en staat in de belangstelling van veel clubs.

Het jonge talent zou al bijna rond zijn met Tottenham Hotspur, maar Ajax hoopt hier een stukje voor te steken. Ook PSV, Arsenal en Real Madrid hebben interesse om Yahaya in te lijven. Hij zou al gesprekken hebben gevoerd met Tottenham en bijna rond zijn, maar vooral Ajax en Arsenal hopen nog een kans te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.