PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink kon afgelopen zomer tekenen bij PSG’

Guus Hiddink was afgelopen zomer één van de kandidaten om trainer te worden van Paris Saint-Germain. De steenrijke Franse club had Hiddink benaderd om de naar Real Madrid vertrokken Carlo Ancelotti op te volgen, maar de clubloze Nederlandse trainer had toen al een akoord met Anzhi Makhachkala. Dit weet Voetbal International.

Omdat Hiddink al een akkoord had met Suleyman Kerimov, de eigenaar van Anzhi, om ook dit seizoen de club te trainen ging hij niet in op het aanbod van PSG. Vlak nadat Hiddink het mondelinge akkoord had bereikt schroefde Kerimov de begroting van Anzhi echter flink terug omdat hij veel geld verloor met zijn bedrijf. Diverse sterspelers, waaronder Samuel Eto’o, vertrokken en Hiddink vertrok daarna ook snel bij de club, waar hij twaalf miljoen euro netto per jaar verdiende.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.