‘Aston Villa ziet in Jürgen Locadia op volger van Christian Benteke’

Jürgen Locadia is met PSV bezig aan een teleurstellend seizoen, maar in Engeland kijkt men anders tegen de situatie aan. Britse tabloids maken zondag melding van de serieuze belangstelling van Aston Villa voor de twintigjarige aanvaller van de Eindhovense club. Locadia is een van de favorieten om een eventueel maar zeker lijkend vertrek van Christian Benteke op te vangen.

Villa-manager Paul Lambert koos vorige week zaterdag naar verluidt voor a hush-hush trip naar Nederland om Locadia tijdens PSV-sc Heerenveen (1-1) in actie te zien. Scoren deed de aanvaller niet, al zal dat voor Lambert geen verrassing zijn geweest. Locadia maakte tot dusver dit seizoen maar vijf treffers, waarvan drie in het bekerduel met Telstar. Desondanks staat de PSV’er naar verluidt al some time in een schaduwelftal van the Villans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.