‘Zakaria Labyad wil salaris inleveren voor meer speeltijd’

Zakaria Labyad hoopt komende winter een oplossing te vinden om weer aan voetballen te komen. De middenvelder annex aanvaller staat onder contract bij Sporting Portugal, maar daar speelde hij dit seizoen nog geen minuut. Om speelminuten te maken wil de Marokkaan meedenken wat betreft zijn salaris.

“Geld was nooit een probleem en dat zal het ook nooit worden als we kijken naar zijn situatie: bij Sporting blijven of verhuurd worden”, zegt zaakwaarnemer Jorge Pires tegenover A Bola. “Labyad is bereid te onderhandelen en slaat aanbiedingen die onder zijn huidige salaris vallen niet direct af. Hij wil vooral weer met regelmaat aan spelen toekomen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer