Phillip Cocu: ‘Prestatie ondermaats, wellicht tijd om in te grijpen’

PSV-coach Phillip Cocu zag donderdagavond met lede ogen aan hoe zijn ploeg met 2-0 onderuit ging in Bulgarije. In een troosteloze ambiance wist Ludogorets te profiteren van de defensieve wanorde en aanvallende onmacht van de Eindhovense ploeg. Derhalve ziet Cocu zijn ploeg weer niet winnen en dat leidt tot steeds meer onvrede: “Het is niet uit te sluiten dat er wat gaat gebeuren”.

De oefenmeester van PSV vond dat er tot de tegentreffer in de 38e minuut weinig aan de hand was voor de Eindhovenaren: “Tot aan de goal hadden we de wedstrijd aardig onder controle, zonder zelf echt gevaarlijk te worden, op de momenten met Narsingh (Luciano, red.) na.” Cocu was allesbehalve tevreden over het defensieve optreden bij de tegentreffer: “Die bal mag er niet in. Het is een opeenstapeling van fouten en dit is een ploeg die daar uitstekend mee om kan gaan. We wisten op voorhand dat we die fouten niet konden maken, want die straffen ze af”, zo geeft Cocu na afloop van de wedstrijd aan tegen RTL.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.