‘Philip Cocu is niet brutaal genoeg voor PSV’

Aad de Mos uit kritiek op het kwakkelende PSV tegenover Omroep Brabant. De Mos was zelf in 1993/94 coach van PSV en denkt niet dat Cocu de boel snel weer om kan draaien.

“Cocu is niet brutaal genoeg”, aldus De Mos. “Hij is te lief en heeft al te veel concessies gedaan aan de leiding van PSV. Een trainer moet juist zijn eigen gang gaan.” De Mos verwacht echter niet dat een verlies tegen Feyenoord consequenties zal hebben voor Cocu: “Hij wordt niet ontslagen. Een verliespartij zou ook niet erg zijn, zolang de spelers maar de mouwen opstropen. Dat stemt de supporters vast tevreden.” Technisch manager Marcel Brands gaf eerder al aan vertrouwen te houden in Cocu.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer