PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV opent in januari al de gesprekken met Georginio Wijnaldum’

PSV wil een nieuwe soap rondom een speler met een aflopende verbintenis voorkomen. De status van Ola Toivonen houdt al enige tijd de gemoederen bezig. Om die reden gaat PSV deze winterstop al gesprekken aan met Georginio Wijnaldum die in Eindhoven nog een contract heeft voor anderhalf jaar.

Marcel Brands verwacht niet dat Wijnaldum er net zo’n soap van gaat maken als Toivonen nu doet. De technisch directeur in gesprek met De Telegraaf: “Helemaal niet. Toen Gini bij ons kwam, heeft hij al meteen aangegeven dat hij niet transfervrij zal vertrekken en dat zal ook niet gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.