‘PSV hoopt Ola Toivonen in de winter te verkopen’

Ola Toivonen lijkt bezig aan zijn laatste maanden in dienst van PSV. Een winterse transfer lonkt.

PSV deed de Zweedse aanvallende middenvelder een voorstel om zijn aflopende contract open te breken en te verlengen, maar tot een overeenkomst leidde dat niet. Inmiddels lijkt duidelijk dat een transfer beide partijen van elkaar moet verlossen.

Technisch manager Marcel Brands hoopt in januari zaken te kunnen doen. “In de zomer wilde Ola een transfer realiseren, dat is niet gelukt. In de winter is er een nieuwe kans”, zo liet hij het Eindhovens Dagblad optekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.