‘Ola Toivonen wil transfervrije status niet opgeven’

PSV praat nog altijd met Ola Toivonen over verlenging van diens aflopende contract. Er zit echter nog niet erg veel schot in de zaak, omdat de Zweed twijfelt vanwege zijn naderende transfervrije status.

Het is volgens zaakwaarnemer Mino Raiola logisch dat Toivonen niet zomaar verlengt en alle tijd neemt voor de onderhandelingen. “Want Ola geeft dus mogelijk een transfervrije status op”, zegt hij tegen Voetbal International. “Het standpunt van PSV is duidelijk en de aanbieding is goed, maar het moet ook voor Ola goed zijn. Het heeft geen zin om een overeenkomst te sluiten waar één van de betrokken partijen niet gelukkig mee is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.