‘Eric Gerets getroffen door lichte hersenbloeding’

Het gaat inmiddels weer goed met hem, maar Eric Gerets kreeg onlangs de schrik van zijn leven. Bij de Belgische oud-PSV’er, momenteel als coach actief in Qatar, werd een lichte hersenbloeding geconstateerd.

“Op een ochtend stond ik op en vroeg ik me af wat ik aan mijn rechterbeen had”, zei hij maandag in het Belgische tv-programma Karakters op Canvas. “De ambulance stond snel klaar om me naar het ziekenhuis te rijden. Daar bleek dat ik een lichte hersenbloeding had ­gehad. Ik wilde meteen naar België vliegen, maar dat mocht niet. Ze vertelden me dat ik drie weken moest wachten. Na een week ben ik op eigen risico toch naar België gevlogen. Als ik ergens geopereerd moest worden, wou ik dat alleen in België laten doen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer