‘Van de Kerkhof ergert zich aan Zakaria Bakkali’

PSV bleef het afgelopen weekeinde voor de vijfde opeenvolgende keer zonder overwinning en kwam tegen sc Heerenveen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Clubicoon Willy van de Kerkhof uit in gesprek met Omroep Brabant zijn ongenoegen.

“Het was matig. Het meest frustrerend is dat een speler als Bakkali in de laatste minuut een corner gaat nemen en z’n sokken nog goed doet, op ’t moment dat PSV met 1-0 achter staat. Dat is ongehoord op dit niveau”, aldus Van de Kerkhof. “Maar ik denk dat de hele wereld wel gezien heeft dat hij qua mentaliteit nog veel moet leren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.