‘Mathias ‘Zanka’ Jørgensen is reserverol bij PSV helemaal zat’

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen heeft laten weten dat hij een vertrek in de winterse transferperiode niet uitsluit. De verdediger is niet gelukkig bij PSV en baalt van het feit dat hij geen basisplaats heeft onder trainer Phillip Cocu.

“Een speler met mijn CV hoort te spelen. Ik laat het op de trainingen zien, maar helaas word ik niet opgesteld”, baalde Zanka, die nog een contract heeft tot medio 2016, in gesprek met BT. “Momenteel kan ik er echter weinig aan doen. In januari begint de transferperiode, dan kan ik aan nadenken. Het kan ook zijn dat de club mij aan mijn contract houdt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.