‘Hull City wil zich versterken met Nordin Amrabat’

Hull City heeft volgens Britse media opnieuw belangstelling voor Nordin Amrabat. The Tigers probeerden de 26-jarige vleugelaanvaller in de zomer al op huurbasis over te nemen van Galatasaray, maar toen kwamen de clubs niet tot een akkoord.

Hull City, dat momenteel twaalfde staat in de Premier League, zou in januari een nieuwe poging willen doen. Zaakwaarnemer Barry Thomas laat weten dat de regels van de Turkse voetbalbond een overgang zouden kunnen bespoedigen. Galatasaray mag namelijk maar tien buitenlanders onder contract hebben staan. Momenteel zijn dat er al tien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.