PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink favoriet om Van Gaal op te volgen als bondscoach’

Guus Hiddink is volgens een onderzoek van Peil.nl de populairste kandidaat om Louis van Gaal na het WK 2014 op te volgen als bondscoach. Het bureau van Maurice de Hond voerde in opdracht van de NOS een enquête uit onder ruim 1.800 deelnemers.

Hiddink werd door 22 procent van de deelnemers genoemd, gevolgd door Ronald Koeman (achttien procent) en Frank de Boer (twaalf procent). Danny Blind is met slechts twee procent de minst populaire optie. Overigens vindt elf procent van de deelnemers dat Van Gaal na het toernooi in Brazilië moet aanblijven als keuzeheer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.