Wilfred Bouma beëindigt definitief zijn voetbalcarriere

Wilfred Bouma zet per direct een punt achter zijn loopbaan als professioneel voetballer. De ervaren verdediger slaagde er de afgelopen periode niet in om een nieuwe club te vinden. Vanwege het uitblijven van een werkgever besluit Bouma om zijn voetbalschoenen op te bergen.

Bouma maakte het nieuws bekend tijdens een interview met het Eindhovens Dagblad. De mandekker kan terugkijken op een carrière van bijna twintig jaar. In 1994 maakte Bouma in het shirt van PSV zijn debuut. Zijn laatste duel van zijn loopbaan speelde hij achteraf ook in het tenue van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.