‘PSV gaat in de winterstop voor Luuk de Jong’

PSV had de afgelopen maanden een luxeprobleem doordat ze zowel Tim Matavz als Jurgen Locadia in de spits konden zetten. Nu zijn ze echter allebei geblesseerd en zitten ze met een ander probleem.

Matavz moet twee maanden toekijken door een knieblessure die hij heeft opgelopen. Locadia viel uit bij Jong Oranje, met een enkelblessure. “Locadia heeft een zwikmoment gehad”, legt manager Marcel Brands de situatie uit in het Algemeen Dagblad. “We gaan er vooralsnog van uit dat hij daar geen weken mee uit de roulatie is, maar dat is speculatief.”

In Januari kunnen ze de situatie wellicht oplossen. Daarbij wordt Luuk de Jong in verband gebracht. De oud-spits van De Graafschap en FC Twente zit bij Borussia Mönchengladbach op een zijspoor en zou een huurperiode in Eindhoven vast interessant vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.