PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Hiddink: ‘Ik sluit bondscoachschap Oranje niet uit’

Guus Hiddink zit na zijn vertrek bij het Russische Anzhi Makhachkala zonder werk. Steeds vaker valt zijn naam in combinatie met het bondscoachschap bij Oranje, een rol die hij bij voorbaat niet wil uitsluiten.

Hiddink besloot Anzhi eind juli achter zich te laten en geniet sindsdien van zijn vrijheid. “Natuurlijk is het nu prettig om een paar maanden andere dingen te kunnen ondernemen”, zegt hij in De Telegraaf. “Maar ik heb nog de heerlijke energie om niet verbitterd of verzuurd te raken en ook weer wat te gaan doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.