‘Blessure voor Matavz en Locadia, PSV overweegt versterking’

Tim Matavz zal mogelijk pas ver in februari op het veld van PSV terugkeren. Nu ook Jörgen Locadia geblesseerd is geraakt bij Jong Oranje, moet trainer Philip Cocu naar een andere oplossing zoeken. De club zou overwegen om in de winterstop een extra aanvaller aan te trekken.

Dinsdag werd de Sloveense spits in zijn vaderland succesvol geopereerd aan zijn meniscus. Het was al bekend dat hij dit kalenderjaar niet meer terug zou keren op het veld van de Eindhovenaren. Afhankelijk van het herstel van Matavz, zou PSV overwegen om in de transferperiode een versterking te halen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.