‘Newcastle United biedt drie miljoen euro op Ola Toivonen’

PSV neemt in de winter mogelijk afscheid van Ola Toivonen. De Zweedse middenvelder kan namelijk een overstap maken naar Newcastle United, dat volgens Express bereid is om drie miljoen euro op tafel te leggen.

PSV zal daar naar verluidt voor open staan, aangezien de 27-jarige Toivonen een aflopend contract heeft en hij de club nog altijd niet duidelijk heeft gemaakt of hij van plan is om die te verlengen. Mocht hij kiezen voor een overstap naar het noorden van Engeland, dan komt hij in Vurnon Anita een andere cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.