‘Newcastle United houdt situatie rondom Toivonen scherp in de gaten’

Newcastle United houdt de ontwikkelingen in Eindhoven scherp in de gaten. De Engelse club heeft een oogje op Ola Toivonen, melden Engelse media. De Zweedse spits is bij PSV in het bezit van een aflopend contract.

De club uit Eindhoven wil de verbintenis van Toivonen graag verlengen, in de hoop een transfersom op te kunnen strijken wanneer de Zweeds international vertrekt bij PSV. Beide partijen spraken onlangs opnieuw over de contractsituatie van Toivonen, die ondanks eerdere dreigementen van de clubleiding en technische staf inmiddels weer volwaardig lid van de A-selectie is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.