Ola Toivonen geeft volgende week uitsluitsel over zijn toekomst

Ola Toivonen zal na de interlandperiode duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst, dat liet Phillip Cocu op de persconferentie weten. PSV gaat graag langer door met de Zweedse middenvelder en de clubleiding van de Eindhovenaren zat daarom deze week wederom om tafel met Toivonen en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

De 27-jarige speler neemt het volgende week met Zweden in een tweeluik op tegen Portugal voor een plek op het WK van 2014. Cocu verwacht een positief antwoord te krijgen van Toivonen. “Ik heb het gevoel dat we elkaar willen vinden”, aldus de oefenmeester.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.