PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher heeft nummer 10-positie uit zijn hoofd gezet’

Adam Maher was donderdag met een doelpunt belangrijk voor zijn club PSV. De Eindhovenaren wonnen met 2-0 van Dinamo Zagreb en Europese overwintering lijkt daardoor dichtbij. De middenvelder was blij met zijn treffer en verklaarde bovendien dat hij zich definitief niet zal richten op de ‘nummer 10’-positie.

De twintigjarige Maher verklaarde aan het Algemeen Dagblad dat hij onlangs een gesprek heeft gehad met trainer Phillip Cocu. “Uit dat gesprek is gekomen dat ik me op de links- of rechtshalfpositie ga richten. Ik heb een positie als nummer 10 uit mijn hoofd gezet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.