‘Nog steeds verwachting dat Toivonen nieuw contract gaat tekenen’

Phillip Cocu maakt zich voorlopig geen zorgen rondom de situatie van Ola Toivonen. Vooralsnog wil de middenvelder zijn aflopende contract niet verlengen, waardoor hij in de zomer transfervrij de deur kan uitlopen. De Eindhovenaren proberen op korte termijn zijn verbintenis te verlengen.

PSV zou hebben aangegeven Toivonen terug te zetten naar Jong PSV, als hij zijn verbintenis niet zal verlengen. Zaakwaarnemer Mino Raiola was niet onder de indruk van dat dreigement. “Ik ga er nog steeds van uit dat er voor beide partijen een goede oplossing komt”, vertelt Cocu aan het Brabants Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.