‘PSV tot na de winterstop zonder Ji-Sung Park’

Een rentree van Ji-Sung Park bij PSV is nog niet nabij. De aanvallende middenvelder keerde deze week terug uit zijn geboorteland Zuid-Korea, maar boekte tot dusver weinig progressie in zijn herstel. Park werd op trainingscomplex De Herdgang gespot met een ‘walker’ , een geplastificeerde laars.

“Dat is bedoeld om mijn voet te ontlasten”, aldus Park tegenover De Telegraaf. Park staat al sinds eind september aan de kant, nadat hij een harde trap op zijn voet kreeg van AZ-middenvelder Viktor Elm. Geschat werd dat Park enkele weken uit roulatie zou zijn, maar er wordt nu zelfs gevreesd dat hij tot de winterstop buitenspel staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.