‘Cocu wil spoedig beslissing van Ola Toivonen’

psv logoOla Toivonen moet spoedig kenbaar maken of hij zijn aflopende contract al dan niet wenst te verlengen bij PSV. Trainer Phillip Cocu wil duidelijkheid en is van plan om de Zweed terug te zetten naar Jong PSV indien hij niet akkoord gaat met de aanbieding van de Eindhovenaren, meldt het Eindhovens Dagblad.

Tijdens de komende speelronde staat voor PSV de wedstrijd op het programma tegen NAC Breda. Vervolgens speelt de club twee weken geen officieel duel meer in verband met de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2014 in Brazilië. Toivonen vertrekt na het duel met NAC naar Zweden om zich daar voor te bereiden op de belangrijke interlands. Cocu eist voor het tijdelijke vertrek van de aanvallend ingestelde speler een definitief antwoord.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer