Tiny Sanders: ‘Lek hoeft zich niet meer te vertonen bij de club’

psv logoPSV-directeur Tiny Sanders wil harde maatregelen treffen richting de persoon die het kritische rapport afgelopen week heeft gelekt. Afgelopen week bracht een groep een kritisch rapport uit over de clubleiding, dat werd gelekt naar een journalist.

“Die persoon is wat mij betreft niet meer welkom bij de club. Ik denk ook te weten wie het lek is, maar zie dat maar eens hard te krijgen”, zei Sanders in FC Onder Ons op Omroep Brabant. Het rapport werd ruim een week geleden uitgebracht en er zaten behoorlijk wat kritische noten in. Het Forum PSV, zoals de groep heet, verweet Sanders onder meer een gebrek aan warmte.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer