Marcel Brands: ‘Een terugval past wel bij deze selectie’

psv logoPSV maakt een mindere fase door. De Brabanders verloren onder meer twee keer op tijd van Roda JC Kerkrade. Onrust is er niet in Eindhoven. Het huidige scenario dat zich voltrekt is al lang en breed besproken door het bestuur en de technische leiding.

“Het was na zondag een verkeerd moment om meteen weer te verliezen, maar een terugval past wel bij deze selectie. Daar waren we als directie en staf al op voorbereid”, zegt Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. Trainer Phillip Cocu hoeft in elk geval niet te vrezen dat het bestuur op zijn deur klopt om verhaal te halen over de sportieve gang van zaken. “Want voor het seizoen begon, hebben we al doorgesproken dat het kan lopen zoals nu.”

De belangrijkste conclusie van het gesprek dat de directe en staf voorafgaand aan het seizoen voerden is volgens de krant: ‘we kijken hoe het uitpakt, en zeker in de eerste helft van het seizoen gaan we nergens van ondersteboven raken’. “De keuze is bewust gemaakt om een heel nieuwe selectie en staf samen te stellen. Dan weet je gewoon dat een terugval in het proces logisch is”, zegt Brands tegenover de krant.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer