‘Sporting Portugal zit nog steeds in haar maag met Zakaria Labyad’

psv logoSporting Portugal stelt de aanwezigheid van Zakaria Labyad niet meer op prijs. De twintigjarige buitenspeler, die anderhalf jaar geleden met veel gesteggel overkwam van PSV, mag volgens A Bola alweer vertrekken. Verwacht wordt dat hij in januari op huurbasis zijn heil elders zoekt.

Sporting bood Labyad bij zijn komst een flink salaris aan en lijkt zichzelf daarmee in de vingers te hebben gesneden. De eenvoudig Marokkaanse international, die het levenslicht zag in Utrecht, speelde tot dusver negentien wedstrijden voor de club uit Lissabon. Hij heeft in de minuten die hij gegund kreeg de clubleiding nooit weten te bekoren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer