PSV bereikt akkoord met vleugelverdediger

psv logoJoshua Brenet heeft met PSV in hoofdlijnen een akkoord bereikt over het verlengen van zijn contract, meldt Voetbal International woensdag. Het betreft een contractverlenging van drie seizoenen. Er was volgens zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai ook interesse van Fulham.

“Joshua heeft altijd de intentie gehad om bij PSV te blijven, ondanks concrete interesse van bijvoorbeeld Fulham. Hij is van mening dat hij zich bij PSV op dit moment het beste kan ontwikkelen. Hij traint dagelijks onder een geweldige technische staf die hem in deze fase van zijn carrière veel wijzer kan maken”, laat de belangenbehartiger van Brenet weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.