‘Luciano Narsingh alweer stiekem denkend aan Oranje’

psv logoLuciano Narsingh maakte woensdagavond zijn rentree in de basis bij PSV. De buitenspeler stond tien maanden aan de kant met een zware knieblessure, maar is nu weer fit. In de strijd om de KNVB Beker verloor PSV met 1-3 van Roda JC, tot teleurstelling van Narsingh. De aanvaller is echter blij met zijn terugkeer en kijkt ook al verder. Voor zijn blessure zat hij bij Oranje en was hij belangrijk.

“Het ging lekker, ik kreeg het vertrouwen van de nieuwe bondscoach. En ja, in mijn achterhoofd ben ik nu ook al weer een beetje bezig met Oranje”, zegt Narsingh in gesprek met NUsport. “Het is nu een kwestie van fit worden en dan hoop ik op een terugkeer en natuurlijk ook op het WK. Nadat ik de blessure opliep liet bijna iedereen van het Nederlands elftal iets van zich horen. De fysiotherapeuten, maar ook de bondscoach. Een mooi gebaar van Van Gaal. Daar ben ik hem dankbaar voor.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer