‘Veel jonge PSV’ers hebben een slechte instelling’

psv logoPSV verloor zondagmiddag verrassend na lang met 0-1 voor te hebben gestaan met 2-1 van laagvlieger Roda JC. De jonge ploeg van trainer Philip Cocu viel door de mand in Kerkrade, zo zagen ook clubiconen en gebroeders Willy en René van de Kerkhof.

“Het was onwaardig om PSV te zien voetballen”, begint Willy tegenover Omroep Brabant. “Jetro Willems is al weken meer met zichzelf bezig dan met de ploeg. Zakaria Bakkali probeert alles op eigen houtje te doen. Stijn Schaars en Ola Toivonen speelden in de eerste helft prima. Maar ze moeten Przemyslaw Tyton bedanken. Anders had Roda JC in het eerste kwartier al met 2-0 of 3-0 voor gestaan. Wat PSV gisteren liet zien, was een debacle.”

“De mentaliteit ontbreekt gewoon”, vult broer René van de Kerkhof aan. “De ploeg heeft zich geblammeerd. Maar dat geldt voor de volledige top vier. FC Twente verliest bij ADO Den Haag, Ajax toont een Ajax-onwaardige prestatie tegen RKC Waalwijk en Ronald Koeman weet na de nederlaag tegen Heracles Almelo ook niet waar hij staat met Feyenoord. De vraag kan inmiddels gesteld worden of er wel sprake is in ons land van topploegen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer