Toivonen: ‘Laat Maher maar lekker twitteren’

psv logoAdam Maher vindt het jammer dat hij het door de aanwezigheid van Ola Toivonen voornamelijk moet doen met invalbeurten. Daardoor retweette de middenvelder zondag een tweet waarin de Zweed een ‘eikel’ werd genoemd. Toch is er volgens Toivonen weinig aan de hand.

“Waarom weer die Toivonen op 10? Die eikel tekent niet eens bij. Geef Maher toch eens een kans op 10″, viel tijdelijk te lezen op het Twitter-account van de voormalig speler van AZ. Toivonen maakt zich echter niet druk om de tweet.

“Het is voor mij geen probleem als er iets wordt getweet. Laat ze maar doen. Ik heb geen probleem met hem. Als hij een probleem met mij heeft, kan hij met mij komen praten. Maar ik denk niet dat hij een probleem heeft”, liet Toivonen weten in gesprek met De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.