PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Blessure Przemyslaw Tyton valt mee

psv logoDe blessure die Przemyslaw Tyton op heeft gelopen in de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (2-1 verlies) blijkt mee te vallen. De doelman werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij verkeerd terecht was gekomen.

Op maandag heeft de sluitpost zich echter alweer laten zien op De Herdgang, zo heeft het Eindhovens Dagblad laten weten. Naar verwachting zal hij daar, nadat hij een paar dagen rust heeft genomen, weer aan de slag gaan. De doelverdediger heeft zelf laten weten dat hij het naar omstandigheden goed maakt en weinig pijn heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.