PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tim Matavz is niet de juiste spits voor PSV’

Willy en René van de Kerkhof zijn absoluut niet te spreken over het spel van Tim Matavz in de verloren wedstrijd tegen FC Groningen. Door een doelpunt van Filip Kostic ging het team van Phillip Cocu met 1-0 onderuit. De gebroeders Van de Kerkhof denken dat Matavz niet de goede spits voor PSV is.

“Het was een geweldige wedstrijd, goed gespeeld en dan mis je dus de juiste spits. Je ziet dat Matavz niet de goede spits is voor PSV. Hij was onzichtbaar en dan loop je tegen deze averij op. We hebben wel goed gespeeld, de kansen zijn er, maar we missen ze te veel”, aldus Willy tegenover Omroep Brabant, die steun kreeg van tweelingbroer René.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.