‘Tim Matavz is niet de juiste spits voor PSV’

Willy en René van de Kerkhof zijn absoluut niet te spreken over het spel van Tim Matavz in de verloren wedstrijd tegen FC Groningen. Door een doelpunt van Filip Kostic ging het team van Phillip Cocu met 1-0 onderuit. De gebroeders Van de Kerkhof denken dat Matavz niet de goede spits voor PSV is.

“Het was een geweldige wedstrijd, goed gespeeld en dan mis je dus de juiste spits. Je ziet dat Matavz niet de goede spits is voor PSV. Hij was onzichtbaar en dan loop je tegen deze averij op. We hebben wel goed gespeeld, de kansen zijn er, maar we missen ze te veel”, aldus Willy tegenover Omroep Brabant, die steun kreeg van tweelingbroer René.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer