De Boer over Maher: ‘Sulejmani redde het ook niet’

psv logoPSV spaarde kosten noch moeite om Adam Maher deze zomer naar Eindhoven te halen. Uiteindelijk werd de lang gekoesterde wens vervuld en signeerde Maher een vijfjarig contract. De verwachtingen waren hooggespannen, maar vooralsnog heeft het talent niet bewezen zijn prijskaartje van circa 6,5 miljoen euro waard te zijn.

De conclusie die de analisten zondagavond trokken bij Studio Voetbal was een pijnlijke: Maher lijkt steeds meer een miskoop te worden. Co Adriaanse verklaarde dat de jongeling werd aangetrokken omdat Ola Toivonen zou vertrekken. “Maar Toivonen speelt weer en hij is een belangrijke nummer 10. Alles draait om hem, zeker bij de afwerking”, weet de clubloze coach. “Maher is de dupe van het aanblijven van Toivonen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer