Dries Mertens: ‘Twee á drie grote stappen gemaakt na vertrek bij PSV’

psv logoDries Mertens heeft geen spijt van zijn overstap van PSV naar Napoli. De Belgische aanvaller heeft namelijk het gevoel dat hij de juiste keuze heeft gemaakt en veel vooruitgang heeft geboekt sinds zijn vertrek bij de Eindhovenaren.

“Ik lees soms dat mensen twijfelen of ik een goede keuze heb gemaakt, maar ik ben honderd procent tevreden”, tekende Voebal International op uit de mond van de international van België. “Dit is echt een heel goede ervaring voor mij.”

“Ik heb echt twee, drie stappen vooruit gemaakt”, zo vervolgde De Rode Duivel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.