PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lange absentie dreigt voor Georginio Wijnaldum’

psv logoDe clubleiding van PSV maakt zich zorgen om de blessure waar Georginio Wijnaldum al enige tijd mee kampt, zo heeft De Telegraaf naar buiten gebracht. De Eindhovenaren vrezen het tot de winterstop te moeten stellen zonder de aanvoerder.

Wijnaldum staat al een maand buitenspel met een blessure aan zijn rug en zag ondertussen onder andere Stijn Schaars, Ji-Sung Park en Jürgen Locadia de ziekenboeg induiken. Allen zijn inmiddels weer zo goed als hersteld van de blessures, terwijl Wijnaldum weinig vooruitgang boekt met betrekking tot zijn herstel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.